Lagun färgad velour !

Jajja mensan ! En helhärlig lagun färgad grön färg...precis som vattnet är utomlands. Det fick bli två par i Bästa byxan modell. En i 74-80 och en i 86-92. Sen prövade jag en helt ny färgkombo ...mörk rost med grafit grå muddar och det blev ju hur snyggt som helst ! Den är i 86-92.






Har även prövat det fina blå trikå tyget från Eiser till ett par shorts. Här i 86-92. Med svarta muddar...snyggt !






Några små mössor har sett dagens ljus också...en variant på den vanliga knoppmössan blev det.
Med färgad knopp...jättegulligt ! Det kommer nog bli fler av dem. Även en till vuxna ...eller till större barn. Lite kul! Min stora tjej är modell. De små är i storlek 44-46 och 48-50,ett par är inte färdiga på bilden. Den helbruna i velour ska nog Lillemannen få kanske...










Ett par tröjor var det också tänkt att Lillemannen skulle få men jag får se om de ska gå till försäljning ändå...har inte bestämt mig ännu. Den med ärtgröna ärmar är grön baktill också men brun framtill. I 74-80.

Tröjan med kaninerna har overlocksöm vid ärmsömmarna. Jag har bara lagt ned sömmen och sytt en raksöm . Fin overlocksöm även nedtill. Tycker det blir bra så ,man behåller töjbarheten i tyget . Är snyggt också. I storlek 86-92 är den.



Kommentarer
Postat av: Lento

Tjusigt som vanligt! De randiga shortsen gillar jag speciellt!!!!

/Lento

2008-03-26 @ 12:52:37
URL: http://pluto-lento.blogspot.com
Postat av: Karolina

Tack...toppen modell faktiskt./Karolina

2008-03-26 @ 16:43:26
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: jes

Fina saker som vanligt :)
Nu förstår jag hur du gjort med overlock sömmen i ärmskarven, tror jag frågade någon annangång men förstog inte riktigt svaret, va smart :)

2008-03-27 @ 07:38:30
URL: http://[email protected]
Postat av: Karolina

Ja,det blir ok...men snyggast tycker jag är den sömmen som ligger platt ned (kommer just nu inte på vad den heter) men jag har inte råd med den maskinen just nu. Får nöja mig med denna. Kul att du gillar mina kläder...Tack /Karolina

2008-03-27 @ 08:10:14
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: Maria

Fina kläder! Gillade mössorna med färgad knopp.

Smart med overlocksömmen som ser ut som en flatlock! Ser snyggt ut! Jag har inte orkat prova flatlocken på min nya maskin än men blev lite sugen nu.

/Maria

2008-03-27 @ 10:15:18
URL: http://mysungar.blogg.se
Postat av: Karolina

ja ,det blev bra...har den också på min kanin bodysuit.Är bra nedtill tycker jag på snäva tröjor ,då stretchar det mer
i tyget./Karolina

2008-03-27 @ 18:39:36
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: Ett Tu Tre

Hej Karolina!
Jovisst har jag fått ett litet paket - det låg i brevlådan igår. Det är så roligt med paket, särskilt en överraskning som denna. Jättefin mössa!
Roligt att se vad du gör av de randiga eisertygerna. Jag har också det blårandiga som du sytt shorts av här i inlägget. Har tänkt att det ska bli en t-shirt till sonen, men vill inte ha den helt enfärgad, men det skulle kanske bli fint med svarta ärmar, precis som du har svarta muddar, och svart tyg har jag hemma.
Hälsningar Sara

2008-03-28 @ 09:31:04
URL: http://www.janssonswebb.se/etttutre/
Postat av: Karolina

Sara:
Åh,hjälp...passade den då? Man blir ju nervös av att sy till någon som är duktig själv. Ska bli spännande att se hur din tröja blir...det blå är jättefint till svart tycker jag med. /Karolina

2008-03-28 @ 19:05:26
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: Ett Tu Tre

Den passar fint, men äldsta dottern har lagt beslag på den eftersom den passar henne också, och jag måste hålla med henne om att hon passar mycket fint i brunt. Tack!
Jag undrar också varifrån du köper dina fina velourtyger?
Och Singoallaklänningen här ovan är helt underbar, härlig färgkombination. Jag sydde ju också en singoallatunika till den yngsta men har tänkt sy en åt min äldsta dotter också.

2008-04-02 @ 10:04:36
URL: http://www.janssonswebb.se/etttutre/
Postat av: Karolina

kollar in din fina blogg ofta...du har lyckats bra med tunika projektet du också. Kul att mössan kom till användning...har haft dåligt samvete för att den tog sån tid.Jag hittade ingen inspiration men med den började jag göra knoppar med färg...det blev fint.Mailar dig ang velouren./Karolina

2008-04-02 @ 21:33:26
URL: http://esterochkonrad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0