Sommar, sommar....

Har lagt upp auktioner på Tradera . Länken finns nere till höger under TRADERA mina auktioner.

Kommer att lägga upp mer sommarkläder så snart jag kan så håll utkik.



(solros lånad)

Kommentarer
Postat av: Emma

hej rara karolina, jag har sökt med lykta efter din blogg som jag tappade bort för något år sedan.. idag när jag var i en tygaffär för att köpa tyg till mig själv så kom jag ut med bebisklädesmönster och tyg därefter.. Varenda gång jag syr så tänker jag på dig och att det faktiskt är du och alltid kommer vara du som är min inspirationskälla :) Så även idag när jag gick och kände på tygerna och skulle bestämma mig :) Kramar till dig!!!

2010-06-14 @ 17:36:07
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Pia

Hejsan, kikar in, det var ett tag sedan jag var här. Har en period nu då jag är sååå sugen på att börja sy och jag måste verkligen köpa mig en symaskin!! alla kan väl lära sig, visst?? :-) Hoppas jag iaf.



jag har ju varit i kontakt med dig förut. Vi bor ju rätt nära. fast nu har vi hyrt ut vårt hus som låg några kilometer från er och flyttat in till stan. Detta pga av min eds. Jag har blivit sämre. Dessutom har min dotter oxå fått diagnosen nu. Vi misstänker även att min yngsta son har det. Jag är i behov av både rullstol ibland och rullator men har svårt att erkänna det för mig själv.. fast jag innerst inne vet att det skulle vara bättre att avlasta kroppen istället för att kämpa och stå på benen och höften som inte håller.



Jag läste ett tidigare inlägg här att du hade problem med bröstkorgen och det har jag oxå från oc till. Har nästan alltid nån inflammation i ryggen oxå som gör allt så besvärligt och att man känner sig sjuk.



Just nu ligger jag i sängen och läser sybloggar. Har funderat på att fråga dig om att sy ett par baggyjeans till min yngsta, men jag vet inte hur mycket du syr upp till andra nu för tiden??



Kram P

2010-06-19 @ 00:11:16
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0